Cotlet de porc, crupe de soriz si crema de ardei


#fara gluten, #fara ou, #fara lactate

Pentru cotlet este nevoie de:

-1 kg de cotlet de porc
-1 lingurita boia ardei dulce
-1 lingurita usturoi granulat
-1 lingurita cimbru sau orice alte condimente doriti
-50 ml ulei de masline

Am masat carnea foarte bine cu toate ingredientele si am pus-o intr-o caserola in frigider peste noapte. A doua zi am asezat-o in multicooker cu putina apa, pe functia slow 2 h si apoi pe functia bake 20 min, la 180 °C. Se poate folosi si cuptorul clasic.

Crupe de soriz (fierte conform instructiunilor de pe ambalaj)

Crema de ardei gras:

-1 ardei gras rosu
-10 migdale decojite si hidratate in prealabil
-1 ceapa verde
-1 bucatica de usturoi
 Se pun toate ingredientele si se blenduiesc pana devin o crema fina.

Cam asa a aratat masa lui P dar si a noastra.
Delicios!!!



Comentarii

Postări populare