Cotlet de porc, crupe de soriz si crema de ardei
#fara gluten, #fara ou, #fara lactate
Pentru cotlet este nevoie de:
-1 kg de cotlet de porc
-1 lingurita boia ardei dulce
-1 lingurita usturoi granulat
-1 lingurita cimbru sau orice alte condimente doriti
-50 ml ulei de masline
Am masat carnea foarte bine cu toate ingredientele si am pus-o intr-o caserola in frigider peste noapte. A doua zi am asezat-o in multicooker cu putina apa, pe functia slow 2 h si apoi pe functia bake 20 min, la 180 °C. Se poate folosi si cuptorul clasic.
Crupe de soriz (fierte conform instructiunilor de pe ambalaj)
Crema de ardei gras:
-1 ardei gras rosu
-10 migdale decojite si hidratate in prealabil
-1 ceapa verde
-1 bucatica de usturoi
Se pun toate ingredientele si se blenduiesc pana devin o crema fina.
Cam asa a aratat masa lui P dar si a noastra.
Delicios!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu