"Bomboane" din fulgi de cereale
Ingrediente:
-fulgi de orez
-fulgi de ovaz fara gluten
-lapte de cocos
-fulgi de cocos
-coaja rasa de lamaie bio
-un mar decojit si apoi dat pe razatoare
Cantitatile sunt ochiometrice. Am pus la fiert fulgii de cereale (asa prefer eu, se pot si hidrata) in laptele de cocos impreuna cu cativa fulgi de cocos si coaja de lamaie, peste care am adaugat marul ras (puteti adauga si banana zdrobita). Dupa ce s-a format o pasta usor mai vascoasa am oprit focul si am lasat-o la racit. Ulterior am format bilute cu ajutorul unei linguri si le-am tavalit prin fulgi de cocos. Puteti pune si nuci, migdale etc. Reteta se poate adapta la ce aveti prin casa 😊.
-fulgi de orez
-fulgi de ovaz fara gluten
-lapte de cocos
-fulgi de cocos
-coaja rasa de lamaie bio
-un mar decojit si apoi dat pe razatoare
Cantitatile sunt ochiometrice. Am pus la fiert fulgii de cereale (asa prefer eu, se pot si hidrata) in laptele de cocos impreuna cu cativa fulgi de cocos si coaja de lamaie, peste care am adaugat marul ras (puteti adauga si banana zdrobita). Dupa ce s-a format o pasta usor mai vascoasa am oprit focul si am lasat-o la racit. Ulterior am format bilute cu ajutorul unei linguri si le-am tavalit prin fulgi de cocos. Puteti pune si nuci, migdale etc. Reteta se poate adapta la ce aveti prin casa 😊.
Comentarii
Trimiteți un comentariu