Biscuiti cu faina de soriz
Ingrediente:
-250g faina soriz
-50g faina mix Schar Farina
-1 lingura unt de arahide
-2 linguri ulei de masline
-1 lingura de miere sau orice altceva doriti pentru a indulci
-jumatate plic praf de copt fara gluten
-2 linguri pudra de roscove
-1 lingura migdale macinate
Puteti sa va jucati cu reteta, sa adaugati ingrediente dupa bunul plac.
Amestecati intr-un bol toate ingredientele. rezulta un aluat sfaramocios. Formati bilute cu mana si apoi aplatizati. Pregatiti o tava cu hartie de copt, asezati biscuitii si introduceti tava in cuptorul incins prealabil, 15 min la 180°C.
Sunt foarte fragezi si adultii ii pot consuma la cafeaua de dimineata.
-250g faina soriz
-50g faina mix Schar Farina
-1 lingura unt de arahide
-2 linguri ulei de masline
-1 lingura de miere sau orice altceva doriti pentru a indulci
-jumatate plic praf de copt fara gluten
-2 linguri pudra de roscove
-1 lingura migdale macinate
Puteti sa va jucati cu reteta, sa adaugati ingrediente dupa bunul plac.
Amestecati intr-un bol toate ingredientele. rezulta un aluat sfaramocios. Formati bilute cu mana si apoi aplatizati. Pregatiti o tava cu hartie de copt, asezati biscuitii si introduceti tava in cuptorul incins prealabil, 15 min la 180°C.
Sunt foarte fragezi si adultii ii pot consuma la cafeaua de dimineata.
Comentarii
Trimiteți un comentariu