Fursecuri cu nuca
Fara gluten, Fara lactate
Ingrediente:
- 400 g faina alba/ faina fara gluten Schar mix it universal/mix paine
- 2 oua
- 250 g unt la temperatura camerei /untura /unt vegetal
- 150 g zahar pudra/miere/alt indulcitor
- 160 g nuca macinata
- un praf de sare (optional)
- 1/2 pliculet praf de copt- esenta de vanilie
Mod de preparare:
- Am amestecat toate ingredientele intr-un castron si am framantat pana a rezultat un aluat ce se desprinde usor de pe degete.
- Aluatul a stat apoi la frigider pentru aproximativ 30 minute
- Am rupt bucati pe care le-am modelat in forma de semiluna, apoi le-am asezat in tava pe hartie de copt
- Le-am bagat in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 10-15 minute
- Dupa ce s-au racit, o parte le-am pudrat cu zahar pentru cei mari. Sunt incredibil de fragede si gustoase!Trebuie sa le testati!
Pentru un plus de inspiratie, acceseaza cele 3 EBook-uri cu retete fara ou, fara lactate si/ sau fara gluten 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu