Fursecuri cu nuca



 Fara gluten, Fara lactate


Ingrediente:

  • 400 g faina alba/ faina fara gluten Schar mix it universal/mix paine
  • 2 oua
  • 250 g unt la temperatura camerei /untura /unt vegetal
  • 150 g zahar pudra/miere/alt indulcitor
  • 160 g nuca macinata
  •  un praf de sare (optional) 
  •  1/2 pliculet praf de copt- esenta de vanilie

Mod de preparare:


  1. Am amestecat toate ingredientele intr-un castron si am framantat pana a rezultat un aluat ce se desprinde usor de pe degete.
  2. Aluatul a stat apoi la frigider pentru aproximativ 30 minute
  3. Am rupt bucati pe care le-am modelat in forma de semiluna, apoi le-am asezat in tava pe hartie de copt
  4. Le-am bagat in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 10-15 minute
  5.  Dupa ce s-au racit, o parte le-am pudrat cu zahar pentru cei mari. Sunt incredibil de fragede si gustoase!Trebuie sa le testati!

Pentru un plus de inspiratie, acceseaza cele 3 EBook-uri cu retete fara ou, fara lactate si/ sau fara gluten 👇




Comentarii

Postări populare