Crackers
Ingrediente:
- 400 g faina/ faina fara gluten Mix paine
- 75 g margarina/ulei
- 150 ml apa
- 1 pliculet de drojdie
- 1 lingurita sare (optional)
- 1/2 lingurita zahar
- diverse seminte
- ulei de masline pentru uns
- parmezan vegetal (optional) - eu am pus
Mod de preparare:
1. Am amestecat ingredientele uscate, apoi adaugat ingredientele umede si am framantat
2. Am lasat aluatul la dospit 15-20 minute
3. Am intins foaie subtire si apoi am taiat-o.
Puteti sa o taiati in fasii ca de saratele sau mai late, cum am procedat eu.
4. Am mutat fasiile in tava, pe hartie de copt, le-am uns cu ulei apoi am presarat semintele
5. Au stat in cuptorul preincalzit la 180°C pana s-au rumenit, aproximativ 10-15 minute. Fiti cu ochii pe cuptor, ca se pot arde imediat.
Puteti adauga seminte si in aluat. Dupa cum preferati.
- 400 g faina/ faina fara gluten Mix paine
- 75 g margarina/ulei
- 150 ml apa
- 1 pliculet de drojdie
- 1 lingurita sare (optional)
- 1/2 lingurita zahar
- diverse seminte
- ulei de masline pentru uns
- parmezan vegetal (optional) - eu am pus
Mod de preparare:
1. Am amestecat ingredientele uscate, apoi adaugat ingredientele umede si am framantat
2. Am lasat aluatul la dospit 15-20 minute
3. Am intins foaie subtire si apoi am taiat-o.
Puteti sa o taiati in fasii ca de saratele sau mai late, cum am procedat eu.
4. Am mutat fasiile in tava, pe hartie de copt, le-am uns cu ulei apoi am presarat semintele
5. Au stat in cuptorul preincalzit la 180°C pana s-au rumenit, aproximativ 10-15 minute. Fiti cu ochii pe cuptor, ca se pot arde imediat.
Puteti adauga seminte si in aluat. Dupa cum preferati.
Comentarii
Trimiteți un comentariu