Clatita aperitiv
Ingrediente:
- 100 ml lapte/lapte vegetal
- 2 linguri de branza vegetala tartinabila (eu am folosit Simply V)
- 2 felii de ardei gras taiate marunt
- 2 felii de ceapa taiate marunt
- 2 felii de cascaval vegetal taiate marunt
- 1 varf de lingurita de praf de copt
- vreo 2-3 linguri de faina cat sa lege compozitia
- putin ulei de masline
Mod de preparare:
1. Am pus ingredientele intr-un castron in ordinea mentionata la ingrediente. In caz ca aluatul este prea dens, mai puneti un strop de lapte vegetal.
2. Am omogenizat bine, apoi am rasturnat compozitia intr-o tigaie antiaderenta, unsa cu putin ulei de masline
3. A stat la foc mic pana s-a rumenit pe o parte, dupa care am intors-o si pe cealalta parte
Simplu, rapid si gustos!
Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni.
- 100 ml lapte/lapte vegetal
- 2 linguri de branza vegetala tartinabila (eu am folosit Simply V)
- 2 felii de ardei gras taiate marunt
- 2 felii de ceapa taiate marunt
- 2 felii de cascaval vegetal taiate marunt
- 1 varf de lingurita de praf de copt
- vreo 2-3 linguri de faina cat sa lege compozitia
- putin ulei de masline
Mod de preparare:
1. Am pus ingredientele intr-un castron in ordinea mentionata la ingrediente. In caz ca aluatul este prea dens, mai puneti un strop de lapte vegetal.
2. Am omogenizat bine, apoi am rasturnat compozitia intr-o tigaie antiaderenta, unsa cu putin ulei de masline
3. A stat la foc mic pana s-a rumenit pe o parte, dupa care am intors-o si pe cealalta parte
Simplu, rapid si gustos!
Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni.
Click pe poza pentru detalii 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu