Pate fara lactate, fara gluten


Ingrediente:
- 500 g ficat gaina
- 20-30 g unt/unt vegetal/ulei masline (ml)
- 2-3 cepe mari taiate fideluta
- putin cimbru
- 1 catel de usturoi zdrobit
- lapte/lapte vegetal/ apa cat sa acopere ficateii
- sare optional 

Mod de preparare:

Am spalat ficateii si i-am pus intr-o oala impreuna cu toate ingredientele. Am pus lapte (apa) cat sa ii acopere, am amestecat si i-am lasat la fiert 30 de minute. Daca e cazul mai completati cu apa/lapte. Dupa expirarea timpului, i-am lasat la racit  apoi am blenduit totul si gata.

In felul acesta am pregatit o cina rapida fara lactate si fara gluten. 

Spor la gatit, cu inspiratie!


Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni. 

Click pe poza pentru detalii 👇




Comentarii

Postări populare