Pate fara lactate, fara gluten
- 500 g ficat gaina
- 20-30 g unt/unt vegetal/ulei masline (ml)
- 2-3 cepe mari taiate fideluta
- putin cimbru
- 1 catel de usturoi zdrobit
- lapte/lapte vegetal/ apa cat sa acopere ficateii
- sare optional
Mod de preparare:
Am spalat ficateii si i-am pus intr-o oala impreuna cu toate ingredientele. Am pus lapte (apa) cat sa ii acopere, am amestecat si i-am lasat la fiert 30 de minute. Daca e cazul mai completati cu apa/lapte. Dupa expirarea timpului, i-am lasat la racit apoi am blenduit totul si gata.
In felul acesta am pregatit o cina rapida fara lactate si fara gluten.
Spor la gatit, cu inspiratie!
Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni.
Click pe poza pentru detalii 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu