Biscuiti cu dovleac placintar (fara ou, fara lactate)
Ingrediente:
• 100 g unt/unt vegetal• 3 linguri piure de dovleac (copt)
• scortisoara si nucsoara
• 3 linguri de lapte/lapte vegetal
• 3 linguri miere/alt indulcitor dupa gust
• 20-21 linguri (pline) de faina (mai adaugati daca e necesar)
• 1/2 plic praf de copt
• stafide/merisoare hidratate
Mod de preparare:
• Am pus intr-un bol untul tinut la temperatura camerei, piureul de dovleac, mierea, laptele, scortisoara, nucsoara si am ametecat bine.• Peste amestecul de la pasul 1 am adaugat faina, praful de copt si la final stafidele.Trebuie sa rezulte un aluat nelipicios. Completati cu faina daca mai este cazul.
• Am intins bucata de aluat si am rulat-o
• Din fâşia de aluat am rupt bucati mici pe care le-am rotit in palma si le-am asezat apoi in tava tapetata cu hartie de copt. Puteti sa le dati orice forma dorita.
• Au stat in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 15 minute aproximativ.
CLICK pe foto pentru a-l deschide.
Comentarii
Trimiteți un comentariu