Brownie cu mar

Ingrediente: 

2 mere mici
1 ou
1 lingura cacao
1 lingura de miere
4 linguri faina ovaz cu sau fara gluten (cresteti cantitatea daca merele sunt mai mari)
1/2 plic praf de copt
sare
vanilie sau alte arome preferate
1 lingurita ulei de masline
1 lingura mix de seminte (optional)

Mod de preparare: 

Am spalat si curatat merele de coaja, le-am taiat felii si le-am adaugat in vasul blenderului impreuna cu toate celelalte imgrediente. Am mixat totul bine si a rezultat o compozitie mai grosuta. 
Am uns cu putin ulei de masline 2 vase mici de ceramica, am transferat compozitia si apoi le-am bagat la cuptor pana s-au rumenit usor pe margini, la temperatura de 180°C, caldura sus/jos, ventilatie. 
Un deliciu! 





 Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni. Click pe poza 👇




Comentarii

Postări populare