Brownie cu mar
Ingrediente:
2 mere mici
1 ou
1 lingura cacao
1 lingura de miere
4 linguri faina ovaz cu sau fara gluten (cresteti cantitatea daca merele sunt mai mari)
1/2 plic praf de copt
sare
vanilie sau alte arome preferate
1 lingurita ulei de masline
1 lingura mix de seminte (optional)
Mod de preparare:
Am spalat si curatat merele de coaja, le-am taiat felii si le-am adaugat in vasul blenderului impreuna cu toate celelalte imgrediente. Am mixat totul bine si a rezultat o compozitie mai grosuta.
Am uns cu putin ulei de masline 2 vase mici de ceramica, am transferat compozitia si apoi le-am bagat la cuptor pana s-au rumenit usor pe margini, la temperatura de 180°C, caldura sus/jos, ventilatie.
Un deliciu!
Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni. Click pe poza 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu