Biscuiti rapizi perfecti pentru reintroducerea lactatelor



Ingrediente: 

- 50-60 g unt/unt vegetal

- 3 linguri de mascarpone/ branza ricotta/branza vegetala stil ricotta (optional)

- 2 linguri de gem de caise fara zahar

- faina integrala/ faina fara gluten mix universal aproximativ 10 linguri (in caz ca renuntati la mascarpone, veti pune mai putina faina)

- 1/2 lingurita praf de copt


Mod de preparare:

Intai am omogenizat untul cu mascarpone si gemul apoi am inceput sa adaug faina si praful de copt. Rezulta un aluat usor lipicios. 

Cu ajutorul mainilor am rupt bucati de aluat, am format niste bilute pe care le-am asezat in forma de waffles incinsa in prealabil. Am presat capacul si i-am lasat la copt pana s-au rumenit. 

Ai mei sunt mai inchisi la culoare datorita fainii integrale. 

Pentru un plus de nutrienti, mai puteti adauga si ceva seminte sau migdale macinate. 

Acesti biscuiti au fost gustarea zilei de ieri pentru cei doi minunati ai mei. 😋






Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni. 

Click pe poza pentru detalii 👇



Comentarii

Postări populare