Biscuiti cu lamaie si portocala

 


Fara ou, Fara lactate, Fara gluten


Ingrediente:

2 linguri unt/unt vegetal la temperatura camerei

coaja de la o lamaie bio 

- zeama de la jumatate de lamaie

- zeama de la o portocala

- jumatate de cana de fulgi de cocos

- 2 linguri miere 

- 2 linguri faina de porumb 

faina Schar Farina cat cuprinde

- praf de copt fara gluten

Mod de preparare:

Am amestecat si omogenizat toate ingredientele pana a iesit un aluat mai vascos. 

Ulterior am pregatit tava cu hartie de copt si am inceput sa formez bilute pe care le-am asezat in tava. 

Cuptorul a fost preincalzit la 180 °C. Le-am lasat timp de aproximativ 15 minute in cuptor. 


Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni. 

Click pe poza pentru detalii 👇

Comentarii

Postări populare