Negresa fara gluten, fara lactate



Iese foarte usor umeda dar extrem de pufoasa! 

Dupa ce am taiat-o si am asezat-o in farfurie, Patrick mi-a spus ca bucatile mai mari sunt ale lui 🤣. Rezervarea e rezervare, nu?!❤


RETETA:


- 2 conserve cu boabe de naut fiert

- 4 linguri de miere/ alt indulcitor (dupa gust)

- 3 oua

- 2 lingura de pudra de roscove/cacao

- 6 linguri de ulei de floarea soarelui/unt topit

- 6 g praf de copt

- vanilie

- un praf de sare


Mod de preparare:


Intai am scurs boabele de naut, le-am spalat sub jet de apa rece si le-am lasat sa se scurga bine. Le-am mutat in blender si le-am blenduit pana am obtinut o pasta. Ulterior am adaugat restul ingredientelor si am omogenizat bine. 


Am pregatit o tava dreptunghiulara (va recomand dublarea cantitatilor) tapetata cu hartie de copt in care am rasturnat compozitia apoi am bagat-o in cuptorul preincalzit la 180°C caldura sus/jos pe ventilatie. Dupa ce s-a rumenit (aproximativ 20 de minute) a fost gata. 


Am lasat-o sa se raceasca si abia apoi am taiat-o.


Voi puteti pune si glazura sau puteti adauga nuci/caju/migdale/stafide etc. 


Din pacate nu am testat reteta fara ou. 


E o reteta extrem de rapida, sanatoasa si gustoasa! 


Astept sa revii cu impresii din familie adunate. 😊

___________________

💪Pentru toate mamicile de copii alergici care au nevoie de un plus de inspiratie am pregatit 3 eBook-uri cu 80 de retete #FaraLactate, #FaraOu si/sau #FaraGluten , acum la un super pret, de DOAR 🌟 39 lei. 

☘️De ce sa ai aceste retete? 

1. Sunt rapide

2. Sunt usoare

3. Cu ingrediente la indemana tuturor

4. Au fost testate de mine (cu cei 2 copii) dar si de multe alte mamici

5. Iti scurteaza timpul petrecut in bucatarie

6. Sunt versatile, usor de adaptat alergiilor copilului

Click pe poza pentru mai multe detalii 👇



Comentarii

Postări populare