Negresa fara gluten, fara lactate
Dupa ce am taiat-o si am asezat-o in farfurie, Patrick mi-a spus ca bucatile mai mari sunt ale lui 🤣. Rezervarea e rezervare, nu?!❤
RETETA:
- 2 conserve cu boabe de naut fiert
- 4 linguri de miere/ alt indulcitor (dupa gust)
- 3 oua
- 2 lingura de pudra de roscove/cacao
- 6 linguri de ulei de floarea soarelui/unt topit
- 6 g praf de copt
- vanilie
- un praf de sare
Mod de preparare:
Intai am scurs boabele de naut, le-am spalat sub jet de apa rece si le-am lasat sa se scurga bine. Le-am mutat in blender si le-am blenduit pana am obtinut o pasta. Ulterior am adaugat restul ingredientelor si am omogenizat bine.
Am pregatit o tava dreptunghiulara (va recomand dublarea cantitatilor) tapetata cu hartie de copt in care am rasturnat compozitia apoi am bagat-o in cuptorul preincalzit la 180°C caldura sus/jos pe ventilatie. Dupa ce s-a rumenit (aproximativ 20 de minute) a fost gata.
Am lasat-o sa se raceasca si abia apoi am taiat-o.
Voi puteti pune si glazura sau puteti adauga nuci/caju/migdale/stafide etc.
Din pacate nu am testat reteta fara ou.
E o reteta extrem de rapida, sanatoasa si gustoasa!
Astept sa revii cu impresii din familie adunate. 😊
___________________
💪Pentru toate mamicile de copii alergici care au nevoie de un plus de inspiratie am pregatit 3 eBook-uri cu 80 de retete #FaraLactate, #FaraOu si/sau #FaraGluten , acum la un super pret, de DOAR 🌟 39 lei.
☘️De ce sa ai aceste retete?
1. Sunt rapide
2. Sunt usoare
3. Cu ingrediente la indemana tuturor
4. Au fost testate de mine (cu cei 2 copii) dar si de multe alte mamici
5. Iti scurteaza timpul petrecut in bucatarie
6. Sunt versatile, usor de adaptat alergiilor copilului
Click pe poza pentru mai multe detalii 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu