Lipii
Ingrediente:
- 250 g faina
- 3 linguri ulei de masline
- 125 ml apa calduta
- 1/2 lingurita de sare
- 1 lingurita zahar (optional)
- 1/2 plic drojdie la plic
Mod de preparare:
1. Am pus faina intr-un bol, am adaugat restul ingredientelor si am framantat.
2. Am acoperit vasul si am lasat aluatul la crescut vreo 20 de minute, intr-un loc caldut
3. Masa de lucru am uns-o cu faina, am rupt bucatele mici de aluat pe care le-am intins foarte subtiri
4. Intre timp am incins o tigaie antiaderenta si am inceput sa coc lipiile cate 1 minut pe fiecare parte. Focul sa fie mediu!
5. Le puneti intr-un prosop si le acoperiti. In caz ca va mai raman, se pot pastra in pungi de plastic.
- 250 g faina
- 3 linguri ulei de masline
- 125 ml apa calduta
- 1/2 lingurita de sare
- 1 lingurita zahar (optional)
- 1/2 plic drojdie la plic
Mod de preparare:
1. Am pus faina intr-un bol, am adaugat restul ingredientelor si am framantat.
2. Am acoperit vasul si am lasat aluatul la crescut vreo 20 de minute, intr-un loc caldut
3. Masa de lucru am uns-o cu faina, am rupt bucatele mici de aluat pe care le-am intins foarte subtiri
4. Intre timp am incins o tigaie antiaderenta si am inceput sa coc lipiile cate 1 minut pe fiecare parte. Focul sa fie mediu!
5. Le puneti intr-un prosop si le acoperiti. In caz ca va mai raman, se pot pastra in pungi de plastic.
Comentarii
Trimiteți un comentariu