Biscuiti cu ovaz
Ingrediente:
- 1 cana fulgi de ovaz cu sau fara gluten
- 2-3 linguri seminte de floarea soarelui
- 1 si 1/2 linguri miere (alt indulcitor)
- 1/2 mar mare sau 1 mar mic ras
- 2 linguri de lapte/laptr vegetal
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
- scortisoara
- nucsoara
Mod de preparare:
1. Am rasnit fulgii de ovaz cu semintele de floarea soarelui pana s-au transformat in faina
2. Intr-un castron am pus ingredientele umede si am inceput sa adaug treptat faina formata la pasul 1 amestecata cu praful de copt si bicarbonat,onogenizand continuu
3. Rezulta un aluat usor lipicios din care am rupt bucatele si pe care le-am modelat cu mainile umezite cu apa
4. I-am asezat pe hartie de copt si i-am copt la 180°C pana s-au rumenit putin
- 1 cana fulgi de ovaz cu sau fara gluten
- 2-3 linguri seminte de floarea soarelui
- 1 si 1/2 linguri miere (alt indulcitor)
- 1/2 mar mare sau 1 mar mic ras
- 2 linguri de lapte/laptr vegetal
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
- scortisoara
- nucsoara
Mod de preparare:
1. Am rasnit fulgii de ovaz cu semintele de floarea soarelui pana s-au transformat in faina
2. Intr-un castron am pus ingredientele umede si am inceput sa adaug treptat faina formata la pasul 1 amestecata cu praful de copt si bicarbonat,onogenizand continuu
3. Rezulta un aluat usor lipicios din care am rupt bucatele si pe care le-am modelat cu mainile umezite cu apa
4. I-am asezat pe hartie de copt si i-am copt la 180°C pana s-au rumenit putin
Comentarii
Trimiteți un comentariu