Mini tarte cu branza si fructe fara zahar, fara gluten
Pentru baza:
- 300 g de branza dulce
- 2 oua
- 2-3 linguri de miere
- 80 g faina de ovaz fara gluten (eu am pus migdale macinate)
Posibil sa intre mai multa in functie de cat de moale este branza
- 1 lingurita praf de copt
- vanilie
- putina sare
Topping:
1 iaurt grecesc
Fructe
Migdale/fistic bucati
Mod de preparare:
Am pus intr-un castron toate ingredientele pentru baza, le-am omogenizat bine. Trebuie sa rezulte un aluat mai grosut (in cazul meu s-au cam lasat, mai intra putina faina de migdale).
Am luat aproximativ 2 linguri din aluat si am facut niste rotunduri cu putina gaura in mijloc in care am pus iaurt grecesc si pe deasupra afine, zmeura, migdale/fistic maruntit.
Am uns apoi marginile cu putin ou si le-am bagat la cuptor pana s-au rumenit.
Le-am lasat in tava pana s-au racit. DELICIOASE!
Daca pui faina normala de grau cred ca ies mai inchegate.
ps. Am facut 2 tarte si cu fulgi de ciocolata pentru cei care nu mananca fructe 😁
Pentru un plus de inspiratie, acceseaza cele 3 EBook-uri cu retete fara ou, fara lactate si/ sau fara gluten 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu