Biscuiti cu fulgi de ovaz
Ingrediente:
- 20 linguri fulgi de ovaz cu sau fara gluten/fulgi de mei
- 20 linguri de lapte/lapte vegetal
- 20 linguri de faina/ faina fara gluten mix universal
- 25 g unt/unt vegetal/margarina la temperatura camerei
- 2-3 linguri miere/alt indulcitor
- 1/2 plic praf de copt
- 1 lingura pudra de roscove/carob/cacao
- un strop de sare
Mod de preparare:
Am amestecat toate ingredientele si a rezultat un aluat lipicios (daca mai e nevoie, mai adaugati putina faina astfel incat sa nu fie prea moale). Cu mainile umezite cu putina apa rece, am format biscuitii si i-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt. Au stat in cuptorul preincalzit la 180°C timp de aproximativ 20-30 minute.
Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 E-bookuri cu retete fara alergeni.
Click pe poza pentru detalii 👇
Comentarii
Trimiteți un comentariu