Biscuiti rapizi (de post)
🥯Biscuiti super rapizi (de post)
FARA LACTATE, FARA GLUTEN, FARA OU, FARA ZAHAR
Vor deveni preferatii vostri, sunt convinsa!
✨️Ingrediente:
- 3 mere medii cat mai dulci
- 4 linguri faina de ovaz fara gluten
- 4 linguri nuca macinata (se poate omite dar compensam cu faina de ovaz)
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita de miere (doar daca vreti sa fie mai dulci)
- un strop de sare
- vanilie
- 1 lingurita praf de copt
🥣Mod de preparare:
Am curatat merele de coaja si le-am ras pe ochiurile mari. Am transferat merele cu tot cu zeama intr-un bol, am adaugat faina de ovaz ( puteti rasni fulgii de ovaz si rezulta faina), nuca macinata si restul ingredientelor.
Rezulta un aluat usor lipicios. Daca merele sunt foarte zemoase sau mai mari, compensati cu faina de ovaz sau/si nuca.
Lasati compozitia la odihnit 10 minute apoi formati biscuitii cu ajutorul mainilor.
Eu i-am copt la airfryer insa pot fi copti si la cuptor, 180° pana se rumenesc.
Sunt extraordinar de gustosi!
Trebuie neaparat sa-i incercati. 😍
_________________________________
🌟 Mănânci simplu si rapid chiar și cu alergii alimentare
Am creat pentru tine 3 eBook-uri cu 81 de rețete fără lactate, ou și/sau gluten – ideale pentru orice masă din zi!
📘 Ce conțin:
✔️ 20 rețete prânz/cină
✔️ 28 rețete mic-dejun
✔️ 33 rețete gustări rapide
🎁 BONUS: Ghid de shopping GRATUIT – ca să știi exact ce produse să alegi!
💰 Totul la doar 39 lei (REDUCERE de la 108 lei!)
📩 Trimite-mi mesaj privat pentru detalii sau comandă!
📌 OFERTĂ VALABILĂ PÂNĂ PE 31 DECEMBRIE






Comentarii
Trimiteți un comentariu