Biscuiti cu fulgi de ovaz


Ingrediente:

• 200 g faina/ 150 g faina fara gluten mix universal/ faina de ovaz
• 200 g fulgi de ovaz cu sau fara gluten
• 1 lingurita praf de copt
• 100 g miere
• 100 g unt de migdale/arahide
• 300 g mere date pe razatoare
• optional stafide/bucati de ciocolata neagra

Mod de preparare:


• Am pus intr-un bol faina, fulgii de ovaz si praful de copt apoi am omogenizat.

• Peste amestecul de la pasul 1 am adaugat
mierea, untul de arahide, merele rase si am amestecat foarte bine. Trebuie sa rezulte un aluat nelipicios.

• Am rupt bucatele de aluat pe care le-am modelat sub forma de bilute. Eu i-am copt la airfryer insa pot fi copti la fel de usor in cuptor la 180°C , ventilatie sus/jos pana se rumenesc. 







Poti gasi mai multa inspiratie in cele 3 EBook-uri cu retete fara lactate, fara ou si/sau fara gluten 👉
CLICK pe foto pentru a-l deschide.





Comentarii

Postări populare